injektioner FILLERS BOTOX MALMÖ mesoterapi

INJEKTIONER

Minimalt invasiva medicinska behandlingar med fillers, botox och muskelavslappnande läkemedel, PRP, Mesoterapi är några av våra behandlingar. Under en konsultation bestämmer Du tillsammans med din behandlare om vilka behandlingar som passar just Dig till en optimal kostnad och bäst effekt. Vi kommer att lägga upp en plan/ förslag som Du sedan kan använda som riktlinjen för dina behandlingar.

Vi har många nöjda patienter som litar på oss och vi gör allt för att förtjäna våra patientens förtroende. Ett personligt bemötande är den röda tråden i vår verksamhet. Vi är nöjda när våra patienter är nöjda. På kliniken använder vi oss av de senaste tekniker och metoder inom antiage medicin som finns på marknaden. Vi utbildar oss kontinuerligt och även utbildar andra i injektionsteknik och medicinsk hudvård. Vi använder världsledande produkter i vår praktik och prioriterar vetenskapligt bevisade effekt och resultat.

Boka tid Priser

Nedan finner du alla våra injektionsbehandlingar

AZZALURE - Botox

På GuchiaKliniken används Botox och Azzalure för att behandla rynkor och veck i huden.

Preparatet verkar genom att minska muskelrörelser och på så vis gör huden slätare. Används till rynkor, veck i pannan och mellan ögonen, den så kallade argrynkan samt linjer i yttre ögonvrån och kallas kråksparkar. 

Vissa muskler drar dessutom ner ögonbrynet och genom en behandling kan dess muskler slappna av vilket ger en öppnare blick. Man kan också ibland behandla nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen. Effekten kommer inom en till tio dagar och kvarstår mellan 3 till 6 månader.

Estetisk behandling med Botox/Azzalure är säker och effektiv. De doser som används är små och har endast lokal effekt utan att spridas i hela kroppen. Injektionen utförs med en tunn nål och ger sällan obehag. Dock kan små blåmärken uppstå men de försvinner på någon eller några dagar.

BELKYRA - Botox

Belkyra innehåller den aktiva substansen deoxicholsyra. Deoxicholsyra tillverkas naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fett. Blekyra används hos vuxna patienter för behandling av oönskat fett under hakan – sk. dubbelhaka med en permanent effekt.

För optimalt resultat rekommenderas minst 2 behandlingar. För mer information vänligen boka en konsultationstid. 

Pris: 9000kr

RESTYLANE - Fillers
guchia kliniken certified restylane

Korrigering av rynkor, veck, ögonbrynslyft, soft lift och även till läppskulpturering/läppförstoring.

Restylane,RestylanePerlane Är en lite kraftigare gel som används till djupare veck som t.ex. mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun, sura mungipor. Används också för ansiktskonturering som kinder, haka, näsa och käklinje.

Restylane Vital/vital light är en tunn och fin gel som används för att ge huden fukt och volym, en hudföryngring helt enkelt. Passar också utmärkt till fina linjer, runt munnen som ”rökrynkor”, läpplinje/lättare läppförstoring, hals, dekolletage och handryggar.

Restylane är en filler med en väldokumenterad effekt. Mer än 10 miljoner behandlingar är gjorda i hela välden. Restylane består av hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud. Den ger ingen permanent effekt men det ger dig friheten att välja om du vill behålla effekten. Restylane försvinner successivt. För att behålla den maximala effekten bör du fylla på med jämna mellanrum, med ca 6-12 månaders mellanrum, beroende på vilket område man behandlat. Hyaluronsyran i Restylane innehåkker inga produkter från djur, vilket innebär att risken för allergiska eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behöver utföras.

Behandlingar kan ges i topikal bedövning, som läggs på hudpartier som skall behandlas en kort tid före behandlingen. Resultatet syns omedelbart och blir oftast bättre efter några dagar eftersom hyaluronsyran drar till sig vätska i huden vilket ger volym.

Restylane finns i flera olika varianter och används för behandling av rynkor och veck, tunna och fina linjer, läppar, hudföryngring och ansiktskonturering.

JUVEDERM - Fillers

Injektionsbehandlingar introducerades på 80-talet då kollagen användes för att fylla ut linjer och rynkor. 1996 lanserade världens första stabiliserad hyaluronsyra Restylane som snabbt ersatte kollagenbehandlingarna. Efter detta har utvecklingen gått framåt i en rasande fart och användningsområdet för injektionsbehandlingar har utvecklats.

Idag har injektioner ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp an en injektion kan du få en form på haka, käke, kindben näsa, läppar vid ansiktsmodellering. Injektioner kan behandla ålderstecken som mörka ringar under ögonen (tear trough), en djup nasolabial fåra, ledsen mungipor eller hamsterpåsarna.

MESOTERAPI - VITAMININJEKTION

En egenkomponerad ”cocktail” med olika mineraler, vitaminer och hyaluronsyra som återfuktar huden samt ger en uppstramande effekt. Bedövningssalva påförs innan behandling och verkar ca 20 minuter. Lösningen injiceras med en liten och tunn nål. Svullnad och blåmärken kan förekomma efter behandling.

Behandlingen kan upprepas var 3dje månad. 

Behandlingstid: ca. 30min
Pris: 1500kr

PRP/VAMPYR-METODEN

PRP metoden används både inom sjukvård och inom estetisk medicin. Den har visat sig vara effektiv som hudföryngrande behandling samt mot håravfall. Metoden används som preventiv behandling mot ökat håravfall hos män på många kliniken i många länder, bl a Australien:

www.newinhairtransplant.com

Man får tänka på att mot håravfall hos män kan det behövas upp till 6 behandlingar under 6 månader och resultatet kommer gradvis. För hudföryngring brukar man ge 3 behandlingar beroende på graden av åldrande och område. Produkten utvinns från patientens blod ( därav namnet Vampyr metoden). 

Innan behandlingen tas det ca 8 ml blod och av det tillverkas det ca 2 ml plasma som är rik på tillväxtfaktorer samt stamceller som injiceras i huden inom de områden som kräver stimulering. Behandlingen utförs i topikal bedövning

SKINBOOSTERS - Fillers

Restylane Skinbooster förbättrar hudens kvalité genom att tillföra hydrering djupt ner i huden där återfuktning skapas. Därmed ökar hudens mjukhet, elasticitet och motståndskraft. Kvinnor och män i alla åldrar och med alla olika hudtyper kan behandlas med Skinboosters.

Även för dig som vill ha:

  • Ökad lyster
  • Förbättra hudkvalitén
  • Minska acneärr
  • Släta ut fina linjer

Behandlingen innefattar små återfraktande mikroinjektioner av hyaluronsyra. Bedövning påförs innan behandling.

Pris: 1ml – 1900kr
Erbjudande: 2ml – 2500kr

SVETTNINGAR - HYPERHIDROSE

Lider du av överdriven svettning?

Så här går det till:
Du bokar tid och kommer på besök till vår mottagning.

Om diagnosen HYPERHIRDOS bekräftas, kan Du välja om Du vill ha behandling som lindrar besvären. Du får ett recept på läkemedel som du sedan köper på apoteket. Läkemedlet ingår i högkostnadsskydd för läkemedel. Du kommer tillbaka till mottagningen med det läkemedel du köpt på apoteket och får behandling.

Resultatet:
Du blir svettfri i de områden som behandlas och håller upp till 4 månader. Samma procedur upprepas därefter. Man kan räkna med 3 till 4 behandlingar per år. Du behöver den första konsultationen endast en gång för diagnossättning. Vid efterföljande behandlingar ringer du till oss för receptet. Läkemedlet för efterföljande behandlingar tar du ut på apoteket kostnadsfri enl högkostnadsskyddslagen. Du betalar endast för behandling på mottagningen.

Hyperhidros:
Vanligast armhålor, ljumskar, handflator, fotsulor eller pannan. Uppkommer ofta vid lindriga stressituationer. Förutom obehag och förstörda kläder ofta obehaglig lukt p.g.a. bakterietillblandning.

Orsak:
Oftast hittar man ingen bakomliggande sjukdom, vilket framför allt gäller vid lokaliserad svettning. Då får man diagnosen: HYPERHIDROS.

Behandling:
Injektioner av muskelavslappnande läkemedel har varit till hjälp för de flesta som lider av HYPERHIDROS.