ipl ultraljud LASERBEHANDLINGAR hårborttagning fillers botox

IPL LASERBEHANDLINGAR

VE2020 E-Light/SHR/IPL

Teori bakom den nya tekniken E-light med snabba repetitioner och långsamt uppvärmning ger
bästa och mest skonsam behandling med laser som dessutom är nästa helt smärtfri.

För alla hudtyper, även för mörk hud.

Köp 3 behandlingar, 4 behandling på köpet.

Boka tid Priser

BEHANDLINGAR

HIFU

Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp. Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett. Den passar för alla hudtyper för både män som kvinnor.

Priser
Hårborttagning

Från enstaka hårstrå till stora områden som rygg och ben. Vanligen behövs det mellan 4-5 behandlingar för god resultat, OBS! stora individuella skillnader, upp till 8 behandlingar kan behövas i vissa fall.
3-4 veckor intervall mellan behandlingarna, eftersom endast hår som befinner sig i växtfas kan behandlas.

Upp till 85% hårfrihet kan uppnås. Dock föreligger det stora individuella skillnader och det kan behövas upp till 7-8 behandlingar i vissa fall. Resultatet kan varjerar beroende på typ av pigment i håret. Rött pigment ger sämre resultat.

Vg se prislista för områden som kan behandlas och pris info.

Priser
Kärlbristningar

Kemisk peeling med aha-syror och TCA för hudbehandling, hudförbättring, hudföryngring, acne och pigmenteringar

Kärlbristningar i ansiktet är ofta ett ärftligt fenomen. Kärlbristningar kan också uppstå pga yttre påfrestningar på huden, sådana som sol, köld, hudsjukdomar ect.

IPL är snabb och effektiv behandlings metod för att få bort ytliga blodkärl i ansiktet, på halsen och mindre spiders på ben och kroppen. Ljuset går direkt ner till blodkärlen, värmer och lödrar ihop kärlen som försvinner successivt.

3-6 behandlingar rekommenderas. 3-4 veckor interval mellan behandlingarna. Stora individuella skillnader kan föreliga. 85% synlig resultat av behandlingen anses vara god.

Vg se vår prislistan för och info.

Priser
Skin rejuvenation IPL

IPL behandling i hudföryngrande syfte kan förbättra fina akne ärr och rodnader efter akne samt reducera grova porer, mörka cirklar kring ögon och fina linjer. Nybildningen av kollagen i huden stimuleras vilket gör huden mer spänstig och fyllig. Huden får en jämnare ton och ett slätare intryck. Ofta rekommenderas 3-4 behandlingar men äver enstaka behandlingar påverkar huden.

Priser
Pigment bottagning

Pigmentfläckar och hyperpigmentering samt ojämnheter i hudens färg behandlas med IPL. Ljuset längd och styrka regleras och ställs in så att pigment i huden absorberar laserns ljus som omvandlas det till värme i de celler som innehåller för mycket pigment. Efter behandlingen ser man hur pigmentfläckarna blir mörkare och inom ett par dagar stiger pigmentet mot hudytan som små svarta korn som sedan stöts av. Inom två veckor har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt.

1-5 behandlingar brukar rekommenderas. En behandling med IPL ger minimalt med bieffekter och är i stort sett smärtfritt. Det kan uppstå viss rodnad, men det brukar successivt försvinna efter någon timme.

För att bibehålla resultatet brukar det rekommenderas regelbundna uppföljande behandlingar eftersom nya pigmentförändringar uppstår i huden.

Vg se prislista för områden som kan behandlas samt pris info.

Priser