Natalia Guchia, MD, legitimerad läkare

Med flera års erfarenhet och särskild intresse för estetisk och medicinsk hudvård samt antiaging medicin.

Min ide´ är att ge våra patienter de allra bästa och säkraste behandlingar med vetenskapligt dokumenterad effekt som finns idag. På mottagningen används de allra senaste tekniker och världens ledande varumärken. En omfattande forskning står bakom våra produkter och metoder.

Läkarmottagningen är utan avtal med landstingen. 

Alla injektionsbehandlingar utförs av certifierad personal. Vi erbjuder snabba behandlingar med naturliga, långvariga resultat och med minimal återhämtningstid. För oss handlar injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård om goda och naturliga resultat. Här är du alltid i centrum. Minst lika viktigt är att du känner dig trygg och avslappnad – före, under och efter din behandling. 

guchia kliniken - natalia guchia
guchia kliniken certified restylane

Guchiakliniken – Certifierad Restylane-klinik

Guchiakliniken månar om sina kunders och patienters välbefinnande och livskvalitet. Säkra behandlingar som gör att våra kunder känner trygghet i all kontakt med oss är en självklarhet och alla Guchiaklinikens behandlare är legitimerade och väl utbildade i alla behandlingar de utför.

När man som kund skall välja klinik för den behandling man vill utföra, kan det vara svårt att hitta relevant information om vilken kompetens och erfarenhet som behandlarna har. Avsikten med Q-Meds Safe Certified Practitioner Program är just att underlätta för kunden.

Om klinikens behandlare är Restylane-certifierade kan man vara säker på att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem. Det kommer att finnas olika nivåer av certifiering beroende på vilka utbildningar man deltagit i och också beroende på hur många behandlingar man som behandlare utfört. Samtliga injektionsspecialister på Guchiakliniken är Restylane-certifierade.